Tietoa meistä

Näin ostat remonttipalveluita meiltä

Kun pohdit remontin tekemistä, mieti mitä ja miksi tehdään. Kun nämä ovat selvillä, soita meille tai täytä yhteydenottolomake, niin laskemme tarjouksen tai otamme yhteyttä mahdollisimman pian. 

Jos tiedät pienemmän projektin yksityiskohdat kuten materiaalit ja mitat jo valmiiksi, voimme laskea tarjouksen projektista heti. Mikäli tarjouksen laskeminen edellyttää käyntiä paikan päällä, sovimme sen mahdollisimman pian. Saamme tarjouksen laskettua viikon sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Haluatko tietää lisää käytännön asioista remontin yhteydessä? Tutustu usein kysyttyihin remonttikysymyksiin täällä.


RemonttimestariTT Oy ja Tomi Tonteri

RemonttimestariTT Oy on vantaalainen sisä- ja ulkoremontteihin erikoistunut remonttifirma, jonka toiminnasta vastaa Tomi Tonteri.

Tomi on valmistunut kirvesmieheksi eli tuttavallisemmin timpuriksi vuonna 2010, ja työskennellyt erilaisilla rakennustyömailla jo yli vuosikymmenen. 

Pitkän linjan ammattilaisena Tomi on kuluneen 11 vuoden aikana työskennellyt monissa erilaisissa rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä projekteissa ja kerryttänyt kokemusta kaikilta rakentamisen ja remontoinnin osa-alueilta. 

Heti koulunpenkiltä Tomi värvättiin ison omakotitalotyömaan nokkamieheksi, ja sen jälkeen kokemusta erilaisista sisä- ja ulkoremonteista ja laajoista rakennusprojekteista on kertynyt vuosien varrelta niin paljon, että oman yrityksen perustaminen tuli ajankohtaiseksi vuonna 2020. 

Monipuolista taitopakettia ja käsillä tekemisen iloa pääsee parhaiten hyödyntämään yrittäjänä, joka vastaa työn jäljestä ja asiakkaan tyytyväisyydestä aina omilla kasvoillaan ja maineellaan.

RemonttimestariTT Oy perustettiin keskelle pandemian ravistelemaa Suomea loppuvuonna 2020.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin täällä.

 

Brassijujutsusta rauhallisuutta ja harkintakykyä

Vapaa-ajallaan Tomi valmentaa brasilialaista jujutsua. Äkkiseltään voisi ajatella, etteivät remonttihommat ja kamppailulajit liity toisiinsa, mutta niillä on itse asiassa yllättävän paljon yhteistä!

Molemmat vaativat tarkkuutta ja hyvää fyysistä kuntoa, erinomaista tilannetajua, hyvää sosiaalista silmää sekä kykyä harkittuihin päätöksiin yllättävissä tilanteissa. Keskittymiskyky, rauhallisuus ja vastuu oman käden jäljestä kulkevat vahvasti rinnalla sekä remontoinnissa että brassijujutsussa.


Lemmikkiystävällinen remonttifirma

Kotona Tomin pitävät kiireisenä perheen lisäksi nelijalkaiset ystävät, joiden kanssa aina sattuu ja tapahtuu. Meidät voit hyvillä mielin kutsua tekemään remonttia myös lemmikkikotiin, sillä osaamme kohdata kissat ja koirat luontevasti ja teemme parhaamme, että myös lemmikeillä on hyvä olla remontoinnin ajan.